SVETOSAVSKA AKADEMIJA

23 Jan by scberane

SVETOSAVSKA AKADEMIJA

Eparhija Budimljansko-nikšićka i Crkvena opština Berane organizuju, pod pokroviteljstvom Opštine Berane akademiju, 25. januara sa početkom u 19. časova u sportskoj hali.
23 Sep by scberane

INTERNATIONAL BUDO GALA

25.09.2022. godine u sportskoj hali održaće se ,,INTERNATIONAL BUDO GALA” na kojem će naš sugrađanin Žarko Janković pokušati da obori svetski rekord u lomljenju ploča.  
20 Sep by scberane

MEĐUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR

U sportskoj hali je održan MEĐUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR ,,NIKICA KELI-VUJADINOVIĆ, BERANE OPEN 2022″, u organizaciji stonoteniserskog kluba ,,Budim” iz Berana. Turnir je održržan u sledećim kategorijama: 17. septembar najmlađi kadeti i najmlađe kadetkinje ( rođeni 2012 godine i kasnije) mlađi kadeti i mlađe kadetkinje ( rođeni 2010 godine i kasnije ) kadeti i kadetkinje (rođeni […]
6 Jun by scberane

DONACIJA OPREME

Direktor sportskog centra g-din Darko Bubanja donirao je istoimenoj firmi motokultivator kosačicu i ručnu prskalicu sa električnim pogonom. Ovim je obogaćena oprema koja se koristi za održavanje zelenih površina i ujedno olakšan rad zaposlenima u ovom centru.
23 Mar by scberane

SPORAZUM O SARADNjI I FINANSIRANjU ZAPADNE TRIBINE GRADSKOG STADIONA

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac i predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević potpisali su Sporazum o saradnji i finansiranju rekonstrukcije objekta fudbalskog stadiona – zapadna tribina Gradskog stadiona Berane. Nakon izgradnje istočne tribine i postavljanja reflektora, Opština Berane u partnerstvu sa Fudbalskim savezom Crne Gore nastavlja sa izgradnjom i rekonstrukcijom Gradskog stadiona, samim tim i unapređenjem […]
10 Nov by scberane

ŠKOLSKI SPORT

I ove godine Sekretarijat za sport, kulturu i saradnju sa NVO Opštine Berane, Crnogorski školski sportski savez i Sportski centar Berane su organizatori regionalnog takmičenja srednjih škola.
15 Sep by scberane

REKONSTRUKCIJA ZAPADNE TRIBINE

Nakon završetka radova na istočnoj tribini, postavljanja reflektora, u toku je prva faza rekonstrukcije zapadne tribine na gradskom stadionu. U saradnji opštine Berane i FSCG planirano je da se izvedu radovi na hidroizolaciji, postavaljanju stolica, natkrivanju tribine, bezbjednosnim sistemima, prostoru ispod tribina. Na ovaj način nastavlja se ulaganje na modernizaciji infrastrukture našeg centra, samim tim […]
23 Jul by scberane

DANI FUDBALA BERANE 2021

Na tradicionalnom turniru u malom fudbalu, koji je održan na malom gradskom stadionu, učestvovalo je 15 ekipa. Turnir je zbog pandemije kovida-19 trajao 3 dana, u izmijenjenom formatu. Postignuti su sledeći rezultati: mjesto – Pule/Nane (1 000e) mjesto – SNP Berane (400e) mjesto – Bife stadion/Merić komerc (100e)
20 Jun by scberane

DONACIJA FSCG

Donacijom Fudbaskog saveza Crne Gore, na glavnom gradskom stadionu instalirani su novi golovi sa držačima i mrežama.